تخم های درشت جوجه درشت تری میشوند لذا تولیدی ما تخم های ریز و کوچک را برای مصارف خانگی جدا کرده و تخم های درشت را برای بزرگواران در اقصی نقاط ایران ارسال میکند

تخم های قرقاول وقتی وارد دستگاه میشوند ابتدا دما و رطوبت که دو عنصر اصلی برای جوجه کشی است را باید تنظیم کنند که دمای آن 37/5و رطوبت آن 60 می باشد

سه روز آخر باید رطوبت دستگاه را کمی بالا برده چون پوسته آهکی تخم قرقاول کمی قوی و محکم می باشد و کمی رطوبت را بالا میبریم تا تخم ها به راحتی ترک برداشته شوند و جوجه به راحتی از تخم بیرون آید

جوجه های از تخم بیرون آمده را روی پوشال قرار داده چون پوشال گرمای بدن قرقاول را حفظ کرده و جوجه احساس سبکی کرده و باعث میشود انرژی به پاهای جوجه منتقل شده و جوجه به حرکت خود ادامه می دهد سپس کمی آب قند در اختیار جوجه قرار داده آب قند از افت فشار آنها جلوگیری می کند.

غذای اصلی جوجه ها تا زمان یکماهگی سوپراستاتر است و در کنار آن از اواسط یک هفتگی می توان سبزیجاتی نظیر جعفری و شبید در اختیار آنها قرار داده .در اواسط یکماهگی جوجه ها را در فضای باز آزاد کرده و یا اگر جای آن چنانی برای پرورش ندارید در قفس یا زیرزمین خانه با احداث قفس های خوب آنها را در آن جا به جا کنید.

 

دانـــــلود






  • 608 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات